tinxx. Bossy bitch
Število prispevkov : 2413 Age : 29 Registration date : 04/03/2009
| Naslov sporočila: MT išče.! Tor Mar 10, 2009 9:38 am | |
| Music and Movies MT išče...
Tukaj bova administratorki pisali, če bomo v Moderator Teamu potrebovali kakšnega Grafika, Promotorja, Moderatorja...
{Prijavnice pošiljajte na ZS eni od admink.} | |
|
archii. Bossy bitch
Število prispevkov : 2330 Age : 29 Kraj : London. Registration date : 14/03/2009
| Naslov sporočila: Re: MT išče.! Čet Nov 05, 2009 4:20 am | |
| {Moderatorja}~ najmanj 40 objav/postov, ki morajo biti kvalitetni ~ ne smeš imeti še nobenega opozorila, zaradi oglaševanja po zs-jih.... ~ Prijavnico pošlji meni ali TinXie na ZSNaloga moderatorja:~ Pomaga adminkam glede popravljanja, urejanja in zaklepanja nepotrebnih tem ~ Pomaga članom če česa ne razumejo ~ Odpira nove teme in sodeluje na forumu ~ Je pomočnik admink sepravi je vedno pripravljen pomagati adminkam, kadar ga potrebujejo - Koda:
-
-Uporabniško ime? -Imaš izkušnje z delom moderatorja? -Boš opravljal/a vse naloge moderatorja? -Napiši še 1-3 stavki, ki nas bodo prepričali, da si ti pravi/-a za to mesto v moderator teamu?
{Grafika}~ najmanj 30 objav/postov, ki morajo biti kvalitetni ~ ne smeš imeti še nobenega opozorila, zaradi oglaševanja po zs-jih.... ~ Prijavnico pošlji meni ali TinXie na ZSNaloga grafika:~ Skrbijo za forumsko grafiko ~ Odpira art izzive ~ Sodeluje na forumu - Koda:
-
-Uporabniško ime? -Imaš izkušnje z delom grafika? -V katerem art programu izdeluješ? -Primeri tvojega arta? -Napiši še 1-3 stavki, ki nas bodo prepričali, da si ti pravi/-a za to mesto v moderator teamu?
{Promotorja}~ najmanj 35 objav/postov, ki morajo biti kvalitetni ~ ne smeš imeti še nobenega opozorila, zaradi oglaševanja po zs-jih.... ~ Prijavnico pošlji meni ali TinXie na ZSNaloga promotorja:~ Oglašuje naš foruma na drugih forumih in straneh ~ Lepi print screene v temo Oglaševanja ~ Sodeluje na forumu - Koda:
-
-Uporabniško ime? -Imaš izkušnje z delom promotorja? -Si prijavljenj na veliko forumov? -Napiši še 1-3 stavki, ki nas bodo prepričali, da si ti pravi/-a za to mesto v moderator teamu?
{Novinarja}~ najmanj 10 objavljenih novice ~ najmanj 30 postov ~ ne smeš imeti še nobenega opozorila, zaradi oglaševanja po zs-jih.... ~ Prijavnico pošlji meni ali TinXie na ZSNaloga novinarja:~ Išče novice in jih objavlja ~ Sodeluje na forumu - Koda:
-
-Uporabniško ime? -Poznaš veliko strani na katerih so objavljene novice o zvezdnikih? -Koliko jezike znaš? - Kateri jeziki so to? -Napiši še 1-3 stavki, ki nas bodo prepričali, da si ti pravi/-a za to mesto v moderator teamu?
Nazadnje urejal/a Archii. Sre Nov 18, 2009 8:06 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|